Ons laatste nieuws

Als apotheek wensen we u te informeren omtrent uw gezondheid. Daarnaast organiseren we ook op geregelde tijdstippen cosmetica-dagen of avonden rond een bepaald gezondheidsthema.

#ChristmasCountdown
01.12.2018

#ChristmasCountdown

In de maand december geven we jullie iedere dag tot aan Kerstmis een cadeautip op onze Facebookpagina.
Maak tevens kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro door deel te nemen aan onze Like & Share actie op Facebook! Facebookbericht

Filorgadag
13.10.2018

Filorgadag

Wat huidveroudering betreft is Filorga een expert in corrigerende gelaatsverzorging. Ontdek deze producten op zaterdag 13 oktober in onze apotheek op de Brugseweg en schrijf je snel in via 057 20 08 55 of brugseweg@apotheek-lamoot.be.
Geniet deze dag van een exclusieve korting!

Caudalie namiddag
09.10.2018

Caudalie namiddag

Vanaf 13u30 kan u een afspraak maken in onze apotheek in Vlamertinge voor een half uurtje gratis verwennerij met de producten van Caudalie. Ontdek nieuwigheden en krijg tips voor een mooie stralende huid!
Inschrijven kan via 057 22 62 52 of via vlamertinge@apotheek-lamoot.be

Nieuw in ons gamma!
13.09.2018

Nieuw in ons gamma!

Haarverzorging René Furterer
Speciale voorwaarden te ontdekken in onze apotheek op de Brugseweg in Ieper!

7 parkeerplaatsen Brugseweg
27.08.2018

7 parkeerplaatsen Brugseweg

In de maand augustus lieten we de private parkeerplaatsen voor onze apotheek op de Brugseweg heraanleggen. We beschikken nu over zes veilige en toegankelijke plaatsen voor onze patiënten en één plaats exclusief voor rolstoelgebruikers. Onze parkeerplaatsen aan de overkant van de straat naast frituur "de bevoorrading" blijven ook nog steeds toegankelijk.

OY Care
01.06.2018

OY Care

Binnen dit nieuwe gamma bestaan twee revolutionaire verzorgingsproducten die zweetgeuren definitief aanpakken. Oy Deo Wash voor de gevoelige oksels, liesstreek en huidplooien. Oy Deo Scrub voor ongeschoren oksels en voeten.

Je voelt je heerlijk verzorgd en zalig fris de hele dag door!

Natuurlijke Koreaanse schoonheid
17.05.2018

Natuurlijke Koreaanse schoonheid

Ontdek dit nieuw gamma in onze apotheek op de Brugseweg in Ieper:
Een nieuw merk dat een resultaat is van de synergie tussen een Frans laboratorium en de Koreaanse kennis rond medicinale en traditionele planten. Herontdek de natuurlijke harmonie van je huid!

Blauwe apotheek
01.03.2018

Blauwe apotheek

In maart kleuren onze apotheken blauw. We doen dit om even stil te staan bij de strijd tegen de ziekte darmkanker. In elk van de vestigingen zijn blauwe lintjes te koop (1 EURO) om deze maand op te spelden. Ten voordele van de VZW Stop Darmkanker.

Liérac @ Brugseweg Ieper
04.01.2018

Liérac @ Brugseweg Ieper

In onze vestiging op de Brugseweg in Ieper is sinds kort het cosmetische gamma Lierac te verkrijgen. Spring zeker eens binnen om een staal uit te testen!

Nieuwe openingsuren Brugseweg
01.01.2018

Nieuwe openingsuren Brugseweg

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn onze openingsuren aangepast.
Maandag tot vrijdag: 8u30-12u30 en 14u- 19u
Zaterdag: 8u30 doorlopend tot 17u

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info