Reeds 60 jaar onze huisstijl

Traditie

Het is voor Apotheek Lamoot een uitdaging om de karakteristieke waarden waarmee de apotheek reeds 60 jaar zijn bestaan heeft opgebouwd, te blijven waarmaken.

Medewerkers

Elke werknemer wordt zorgvuldig gescreend op deze waarden waarbij eerlijkheid, correctheid, klantvriendelijkheid én vakkennis uiterst belangrijk zijn. Onze sector eist immers mensen met een warm hart en toegewijde karakters die zichzelf wegcijferen in het belang van de patiënt.

Bereidingen

Elke magistrale bereiding moet ogenblikkelijk kunnen afgeleverd worden, medicatie bij stockbreuk thuisgebracht en elke vestiging moet over een ruim assortiment beschikken om een zo breed mogelijke waaier aan producten te kunnen aanbieden.

LoyaltyCard

Onze ruime openingsuren en het aanbieden van een kortingskaart die over onze vestigingen heen kan gebruikt worden zijn extra troeven om onze klanten-patiënten een extra service te geven.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info